Høstens teppenyheter

Etter en kaotisk tid med mye usikkerhet og mindre sosial kontakt, er det to stikkord som preger oss når samfunnet nå gjenåpnes; trygghet og optimisme.

TRYGGHET

Hjemmet har vært vår trygge base under pandemien, og vi har kjent på hvor viktig det er å finne ro, trygghet og hygge i hjemmene våre. Ved å tilføre stofflighet, varme farger og myke former, opplever vi en økt grad av komfort og beskyttelse. Materialer av bærekraftig karakter, gir en trygghet både til hva det tilfører vårt eget inneklima, samt vårt eksterne avtrykk. Vi har gradvis forflyttet oss fra de kalde til de varmere nyansene. Alt dette gjenspeiles i teppenyhetene både gjennom farger, teksturer og materialer.

Kombinasjonen av grov tekstur, naturmaterialer og naturfarger på et teppe tilfører interiøret en stor grad av den varme og lune sanselige tryggheten vi ønsker oss. Gode eksempler på nyheter i denne kategorien er Dalton, Patna, Tavira og Alpen gråbrun.

PATNA et stilfullt teppe laget i det nedbrytbare naturmaterialet jute og ulike nøytrale fargetoner. Teppet har en rustikk tesktur og dekorative frynser.
TAVIRA sand kombinerer varme beigetoner og et behagelig organisk mønster som tilfører rommet mykhet og sanselighet.
ALPEN er en grov ullserie vevet etter gamle østeriske tradisjoner. Teppene tilfører rommet en stor grad av sanselighet og kvalitet.
DALTON natur/grå er et vakkert teppe i ull og bomull, med en overflate av små, myke knuter og naturfarger. Gir lunhet og teskstur.

OPTIMISME

Vi avslutter en periode preget av regler og restriksjoner, arbeidsledighet og bekymring, og beveger oss over i en fase med stor grad av optimisme. Vi kan treffe hverandre, gi klemmer og igjen være fri. Dette setter spor i innredningen gjennom økt lekenhet, mer personlighet og karakter. Et stilrent og elegant hjem i hotellstil, speiler ikke nødvendigvis vårt eget behov og personlighet. Med økt optimisme stiger også troen på egen smak, noe som påvirker både fargebruk, mønstre og uttrykk i tiden fremover.

Kolleksjonen Edda by InHouse, vårt samarbeid med den prisvinnende norske klesdesigneren, Edda Gimnes, er et godt eksempel på det optimistiske uttrykket. EDDAs lekne og naive strek har et særegent og tidsriktig uttrykk, og de sterke og glade fargene fra kolleksjonen er et skikkelig statement.

EDDA by InHouse – en optimistisk og karakteristisk designkolleksjon laget i samarbeid med den prisvinnende klesdesigneren, Edda Gimnes. Kolleksjonen bærer preg av hennes særegne og naive strek.

Det finnes også roligere varianter som Lugo, Paros og Porto, hvor lekne abstrakte mønstre kombineres med naturfarger. Bestselger serien vår Charles, i silkemyk tencel, kommer i tre nye farger; en vakker midnattsblå, vissen oker og en støvete lavendel. Disse fargene er av dempet karakter, men setter allikevel et sterkt preg på interiøret.

LUGO multi er et stilfullt abstrakt mønster i tidsriktige terracottatoner og dekorative detaljer. Passer både klassiske og moderne interiører.
CHARLES oker
CHARLES lavendel

La deg inspirere av høstens nyheter!