3 tips til valg av uteteppe

Et teppe er med på og gi en ekstra lun og hyggelig stemning på uteplassen. Det bidrar til å forsterke soner og er mykt og godt å gå på med bare føtter. Det er også ypperlig for å skjule et slitt underlag. Vi har egne tepper beregnet for å kunne ligge ute hele året. De tåler både sol, regn og vind.

Her er våre tre beste tips valg av teppe til uteplassen.

1. Tenk helhet
Ta i betraktning stilen og arkitekturen som preger uteplassen allerede, og velg deretter mønster og farge ut ifra hva du liker og hvilken stemning du ønsker. Etnisk, stilrent, fargerikt, sørlandsidyll eller riviera – valgene er mange.

2. Velg riktig størrelse
Velg en teppestørrelse som egner seg til både møblene og arealet på uteplassen. Teppet kan være så stort at dette rammer inn møbelgrupper, men ikke er til hinder for gangareal og andre funksjoner.  Med et større teppe kan arealet oppfattes større og det gir en større flate å tråkke på.

3. Vær litt vågal
Uteplassen skal være et avslappende tilholdssted som gir oss glede og energi. Et sted der vi kan kose oss og nyte lange sommerdager, fylt med gode vibber. Det gir et perfekt utgangspunkt til å velge produkter som gir den gode følelsen og ikke bare taler til fornuften. Det er derfor rom for å være litt mer vågal enn ellers.

Se vårt utvalg av tepper til utebruk her.