Om InHouse

InHouse er et norsk varemerke som eies av InHouse Group. Vi har historie i Norge tilbake til 1974, og er en av Norges ledende aktører innenfor avpassede tepper.

Se våre tepper

Kvalitet og design i fokus

Vi har et eget designteam som kontinuerlig utvikler og finner de beste designene og kvalitetene til det norske markedet. Våre håndlagede tepper veves av dyktige vevere i India, som har utøvet denne kunsten i generasjoner. Vi samarbeider også med noen av Europas ledende teppeprodusenter innenfor design og kvalitet.

Sosialt ansvar

Vi bidrar aktivt til trygghet og sosial omsorg for veverne og deres familier. Sammen med vår indiske partner har vi bygget en skole i utkanten av Bhadohi i India, for barna til veverne av våre tepper. Skolen gir en fremtid for barna, i tillegg til arbeidsplasser i landsbyen. Les mer om skolen her.

Våre produkter holder standardene ISO 9001 og ISO 14001, som innebærer krav til kvalitets- og miljøstyring i produksjonen. De ansattes arbeidsforhold er ivaretatt i henhold til SA8000 (Social Accountability 8000). I tillegg er de fleste av våre produkter sertifisert med OEKO-TEX Standard 100.

Les mer om vårt arbeid rundt miljø og sosialt ansvar – både hos oss, våre leverandører og på produktnivå