Eventyrlig oppussing sesong 7

Vi er stolt sponsor av tepper til det populære oppussingsprogrammet Eventyrlig oppussing. Her er en oversikt over hvilke InHouse-produkter som har blitt brukt i de ulike episodene i sesong 7.

Episode 1: Lodalen

I sesongens første episode av sesongen tar gutta turen til idylliske Nesdal innerst i Lodalen. Der forvandler de en storgård til et lunt sommersted. Halvor viser hvordan små grep kan gi stor forandring, og Ole får et byggeprosjekt nede ved vannet.

Disse teppene ble brukt i episoden:

Stue: Charles Taupe 200×290
Spisestue: Helsinki brun 200×290
Kjøkken og bad: Helsinki brun 80×230⁠

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Episode 2: Os

Denne gangen tar vi turen til vakre Os utenfor Bergen. Hytta trenger sårt en stilforandring, og her får gutta virkelig vist seg fra sin kreative side. De snur opp ned på dagens planløsning og lager morsomme utemøbler.

Stue: Sisal grov kaffe/antrasitt 250×350
Spisestue: Lusaka mink 200×290
Kjøkken: Vik khakigrønn 70×200

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Episode 3: Foreholmen

Foreholmen er en skjult perle i Flekkefjord kommune. En mørk hytte forvandles til et lyst sommerparadis. Gutta viser hvordan man kan fornye et kjøkken uten å kjøpe nytt, og det bygges en stor deilig platting.

Stue: Charles blå 200×290
NB: Denne fargen er erstattet med en ny og noe dypere blåfarge; Charles midnatt. Ønsker du fargen på bildet kan dette spesialbestilles.

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Episode 4: Sommarøy

I denne episoden reiser gutta til eksotiske Sommarøy utenfor Tromsø, og forandrer et gammelt fjøs til et lekkert feriehus i Ibiza-stil. Halvor lager lampe av stråhatter, og både Ole og Torkel har kreative prosjekter med gamle materialer.

Stue: Charles taupe Ø250
Soverom: Togo lys natur 70×130 (Ikke på nettsiden, kan bestilles i butikk.)

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Episode 5: Nevlunghavn

Gutta tar turen til Halvors hjemtrakter, nemlig Nevlunghavn. Her har et ungt par arvet familiehytta, og ønsker seg en moderne og mer personlig stil. Gutta svarer på tiltale og legger spreke planer som de er spente på om faller i smak.

Teppene som ble brukt i denne episoden er:

Spiseplass: Sisal Beige/Sand 200×300
Ute: Newport antracite 200×290 / 80×230

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig


Dørmattene fra Eventyrlig oppussing

Vi leverer og dørmattene til Eventyrlig oppussing sesong 7. Fjellhyttene og kysthyttene har hver sin dørmatte. Dørmattene er håndlaget i 100% kokos og har størrelsen 45×75 cm.

Dørmattene kan bestilles i butikk.

Fjellhytte: La Boutique Cable
Kysthytte: La Boutique Lover´s Knot
Foto: Ragnar Hartvig