Eventyrlig oppussing sesong 8

Vi er stolt sponsor av tepper til det populære oppussingsprogrammet Eventyrlig oppussing. Her er en oversikt over hvilke InHouse-produkter som har blitt brukt i de ulike episodene i sesong 8.

Episode 1: Orre

I sesongens første episode går turen til vakre Orre på Jæren utenfor Stavanger. Her er det planer om store forandringer. Torkel bygger en smart levegg for vindfulle dager, og Ole og Halvor kommer på en morsom idé om å flette terrakotta-fliser inn i tregulvet. Halvor tar gutta med på surfing, og bofasilitetene denne uka er nok litt utenom det vanlige.

Disse teppene ble brukt i episoden:

Stue: Sisal Natur 200×300

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Episode 2: Ytre Fure

Gutta drar til avsidesliggende Ytre Fure på Stadlandet. Her forvandler de en gammel sveitservilla til et idyllisk og praktisk sommerhus. Halvor lærer Ole å legge tapet, og det skjer også et spennende prosjekt under det gamle fjøset.

I episoden ble det brukt Charles taupe 240×340 i stue og spisestue.

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Episode 3: Urke

Urke er ei lita bygd like ved Hjørundfjorden. Her ligger Eventyrlig Oppussings første «A-frame»-hytte. Praktiske oppbevaringsløsninger står på lista, og Ole lager en hev/senk-trapp man aldri har sett maken til.

På gulvet i den kule hemsen ligger Paraiso sisalteppe som vegg-til-vegg. Teppet finner du hos Bohus. I stuen ble det brukt Sisal fin natur 200×300. Det ble også brukt sisal fin natur som løper.

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Episode 5: Aremark

Rett utenfor Halden ligger Aremark, og her gir et ungt par Halvor frie tøyler på skogshytta si. Torkel feller et tre og dette blir brukt til både benk, bord og kunst. Halvor overrasker gutta med øksekast-konkurranse, og Ole bygger spisebord av gammelt synketømmer fra Halden-vassdraget.

Teppene som ble brukt i episoden er Lusaka lys grå 200×290 og Idun løper i 70×200.

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Episode 6: Vågå

Med utsikt over Vågå ligger årets vinterhytte. En typisk 80-talls furuhytte skal tilpasses den yngre generasjonen og gutta tar utfordringen på strak arm. Halvor viser hvordan man kan gjenbruke gamle vinduer, og hjemmesnekrede møbler får nytt liv med et strøk voks. Ole bygger vedheis til en helt unik peis, og Torkel finner fram et brettspill som gir gutta latterkrampe.

Teppene i episoden er Alpen hvit i stue og spisestue og Sisal natur løper i 80×240.

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Dørmattene fra Eventyrlig oppussing

Vi leverer også dørmatter til Eventyrlig oppussing. Fjellhyttene og kysthyttene har hver sin dørmatte. Dørmattene er håndlaget i 100% kokos og har størrelsen 45×75 cm.

Dørmattene kan bestilles i butikk.

Fjellhytte: La Boutique Cable
Kysthytte: La Boutique Lover´s Knot