Hvitt er årets teppehit!

Er du usikker på hvilken farge du skal velge på teppet? Syntes du det kan være utfordrende å finne et teppe som glir sømløst inn i interiøret, og både komplimenterer møbler og farger? Da kan det hende at hvitt kan være teppefargen for deg. Hvitt er nemlig årets store teppehit!

Hvite tepper øker i popularitet, det ser vi både i salg og etterspørsel. En viktig grunn til det er den overordnende endringen som skjer i hjemmene våre; møblene – og særlig sofaer – har blitt varmere og lysere, mange velger vegger i beige nyanser, og flere og flere bruker mer farger både på vegger og møbler. Noen ganger kan det være utfordrende å finne nyanser som passer godt og komplimenterer både farger, mønstre og teksturer. Hvitt passer til alt, nesten. I tillegg har de fleste rom hvite tak, og et hvitt teppe vil dermed speile taket og være en naturlig motvekt i rommet.

Hvitt trenger ikke å være helt hvitt. Hvit kommer i mange former og med mange navn. Når vi jobber med hvite tepper, streber vi etter å finne de riktige nyansene – de som optisk oppfattes som riktig hvit, men samtidig har skjær nok til å trives på gulvet. Slik at du kan glede seg over det i mange år.

Hvitt er den fargen som reflekterer mest lys, og derfor er det i hvite tepper at vi får best frem kontraster i høyde, tekstur og materiale. Lys og skygge spiller på hverandre, slik at detaljene syntes bedre. Det gjør også at hvite tepper optisk tilfører mer tekstur og sanselighet enn tilsvarende tepper i andre farger. Dette har vi utnyttet i produktutviklingen, og jobbet med ulike vevteknikker, avslutninger, høyder og materialer for å skape spennende overflater, former og ton-i-ton mønstre. Nedenfor ser du et utvalg av våre hvite tepper, ønsker du å se alle trykk her.