Lun opp uteplassen med tepper

Ettersom dagene blir lengre og temperaturen øker, tilbringer vi mer og mer tid utendørs. Uteplassen er et viktig oppholdssted i sommerhalvåret, og kanskje ekstra viktig blir den sommeren 2020.

Veronica grønn

Små ting skal til for å gjøre uteplassen ekstra koselig og gi assosiasjoner til sydligere strøk. Planter, tekstiler, farger og små detaljer løfter helheten enkelt, og våre utvalgte utetepper er gode valg for å skape den ekstra luksusfølelsen. De forsterker også ulike soner, og er gode og myke å gå på.

Ulike mønster og materialer skaper ulike stemninger, her har vi laget en kort oppsummering av noen populære utemønster fra årets sortiment.

Striper

Striper er en klassiker også i uterommet, tenk stripete parasoller og azurblå hav. Gjenskap den gode stemningen på terrassen med stripete mønster.

Nice i fargen himmelblå

Etniske mønster

Etniske mønstre gir assosiasjoner til eksotiske, varme reisemål. Kombiner med flere eksotiske elementer og sett stemningen.

Marbella grå

Naturmaterialer

Naturmaterialer gjør uteplassen ekstra lun og sofistikert, men dessverre er det få naturmaterialer som trives lenge i det norske klimaet. Et godt alternativ er nyheten Tomar. Tomar ser ut som et grovvevet sisalteppet, men er laget av polypropylen med kantbånd i polyester. Teppet kan derfor ligge ute i all slags vær – også her i Norge.

Tomar gråbrun

Ensfarget

Ensfargede tepper er populære også ute. Gå for en gråtone for et rolig uttrykk, eller velg en farget variant for å friske opp.

Newport grå

Du kan se hele årets utesortiment her. Husk at uteplassen sannsynligvis er et sted du aldri blir lei når du bor i Norge – så her kan du våge litt mer enn ellers.