Lune høstfarger

Få det lunt og koselig med varme, vakre farger hentet fra naturen om høsten!

Høsten er en vakker tid. Naturen skifter farger, og øyet får boltre seg i et spekter av varme, naturlige nyanser. De såkalte høstfargene er toner vi forbinder med hygge og lunhet, og det er gode nyanser for å skape en hyggelig og varm atmosfære også innendørs.

Varme høstfarger på et gulvteppe bidrar til en fornemmelse av lunhet både gjennom farge, materiale og tekstur. Teppet kan fungere som en varm kontrast til kjøligere nyanser ellers i rommet, eller forsterke lunheten fra varme farger. Gulvtepper er allsidige og viktige interiørelementer for å skape hygge og kos. Bruk dem aktivt for å få godfølelsen i ditt hjem!

Nedenfor har vi samlet noen av våre favoritter i lune høstfarger.


1. CHARLES OKER

Charles er en tidløs klassiker laget i deilig og myk Tencel-viskose. Overflaten er blank, skinnende og silkemyk. Se de ulike fargene som finnes her.

Charles skinner som gull i fargen oker.

2. FROGNERPARKEN HØST

I designet Frognerparken har vi latt oss inspirere av det flotte mønsteret parken skaper fra luften. Designet kommer i tre ulike farger som illustrerer parken i ulike årstider. På teppet nedenfor har vi latt oss inspirere av nettopp høsten. Se alle fargene her.

3. PATNA

Patna, laget i naturlig og bærekraftig jute, kombinerer varme og kaldere nyanser i et spennende, abstrakt motiv. Teksturer, kombinert med den vakre bruntonen mot det grå og stråfargene, skaper et lunt og vakkert uttrykk.

PATNA – vakker tekstur og naturfarger.

4. PAROS RUST

Det populære designet Paros kommer i to ulike fargekombinasjoner. Det flotte mønsteret, sammen med de vakre nyansene, gir et oppsiktsvekkende og tidsriktig teppe.

PAROS rust – Vakre høstnyanser kombinert med et tidsriktig, abstrakt mønster.

5. HOVDEN TERRA

Den deilige rødoransje fargen på Hovden minner om de vakreste høstbladene. Hovden er en slitesterk rye i ull, og varmer både estetisk og fysisk. Hovden kommer også i en nydelig gulnyanse, i tillegg til i brunt og grått. Se fargene her.

HOVDEN terra – en stilsikker vinner på kalde gulv.