Ro og harmoni med riktig teppe i stuen

Skrevet av: Nina Holst – Interiørstylist, fotograf og billedkunstner

Det å bruke tepper i hjemmet er et av mine beste interiørtips. De gjør det så mye lunere og hyggeligere i rommet, samtidig som de bidrar til bedre lyd/mindre klang i rommet. De er også perfekte til å lage soner i rommet eller samle møblene for et roligere uttrykk. 

Når vi skulle velge teppe til stuen vår, ønsket vi et stort teppe som vi fikk samlet både sofa, bord og lenestoler for mer helhet i rommet. Stuen er også ganske stor og da synes jeg det er finest med et stort teppe. Vi ville også ha en nøytral farge som kan passe til det meste i en lang tid fremover. Et teppe er en investing man ikke gjør så ofte og da er det viktig å tenke langsiktig. Valget falt derfor på Riverstone Hvit i fra Inhouse, som vi bestilte i en spesialstørrelse på 340x340cm, og vi er superfornøyd med resultatet! Det hvite teppet fikk alt til å «lande» i stua. Det tok igjen det hvite taket, og de andre hvite møblene som vi ikke fikk helt til å passe inn før teppet kom på plass. Et ensfarget teppe som dette skaper også ro og harmoni – noe jeg setter stor pris på i et rom som dette. 

Riverstone teppene er et flott håndvevd ullteppe med en spennende overflate av små, myke knuter. Det er utrolig behagelig å trå på, og skaper en lun og hyggelig atmosfære og et skandinavisk preg jeg liker godt.