Se hvordan teppet forandrer rommet!

Teppet er en svært viktig faktor for å skape ønsket uttrykk og følelse i rommet.

Nina Holst bak www.stylizimo.com har brukt fire ulike tepper fra oss under sofagruppen. Her ser du hvordan rommet endret uttrykk kun ved å endre teppe.

KELIM NATUR

Kelimmønster- og tepper er tilbake i trendbildet. Ninas skandinaviske stue fikk en rustikk oppdatering med Kelim. De nøytrale beige- og gråtonene i teppet harmonerer til de andre fargene i rommet, og fungerer derfor godt selv om formspråket på teppet er ganske annerledes enn resten av interiøret.

SISAL GROV BEIGE/SAND

Sisalteppet gir et naturlig uttrykk og forsterker en nedtonet harmoni. Den grove veven tilfører en spennende tekstur og fungerer som kontrast til de andre ensartede overflatene.

FIORE ORANSJE

Sofagruppens dempede mønster- og fargepalett får en real fargeboost med Fiore. Fiores mønster har en del spinkle svarte detaljer, disse kommuniserer godt med de svarte detaljene ellers i gruppen. Den varme nyansen fra sofaen tas opp i teppet, samtidig som den også harmoniserer med oransjetonene. Dette er med på å bidra til at teppet blir en naturlig del av helheten.

CHARLES LYS GRÅ

Det vakre viskoseteppet glir vakkert inn sammen med fargepaletten og veggfargen. Charles tilfører en rolig balanse til gruppen, samtidig som den vakre glansen i teppet gir kontrast til de matte overflatene – og tilfører en sofistikert eleganse.