Skap en utendørs oase

Sommeren er straks her, og det er på tide å gjøre uteplassen klar til sesongen. For å kunne nyte flest mulig timer utendørs, er det en god investering å lage seg en hyggelig og innbydende uteplass. Her er våre fem tips til hvordan du enkelt kan forvandle uteplassen om til en vakker oase.

1. Fyll på med planter og blomster i potter og bedd
Uavhengig om uteplassen er stor eller liten, i byen eller på landet, vil planter og blomster tilføre ekstra hygge og kos. Bruk bedd og potter aktivt for å skape en frodig og grønn oase. Tilstedeværelsen av vekster og natur gjør at hyggefaktoren øker og pulsen senker seg.

2. Skap stemning med belysning
Selv om sommernettene er usedvanlig lange her i Norge, vil belysning være en god investering, både med og uten solen til stede. God og stemningsfull belysning vil ikke bare gi en vakker og hyggelig uteplass, hvor kveldene aldri tar slutt, belysningen vil også forlenge utesesongen. Det trenger ikke å koste så mye, du kommer lang vei med noen lykter og en lysslynge.

3. Invester i en varmelampe
Syntes du at sommeren er for kort og kald? Du er ikke alene. En varmelampe vil gjøre at du kan nyte uteplassen i en større grad, og du få mer valuta for det du investerer av tid og midler på uterommet.

4. Dekorer med puter og pledd
For å få den gode oasefølelsen, er det viktig med myke og lune tekstiler, både i form av puter og pledd. De gir en rask oppfriskning og skaper en myk og komfortabel sitteplass, mens noen varme pledd luner godt utover sommerkvelden. Uttrykket på tekstilene kan også raskt forvandle stilen på hele uteplassen. Ønsker du en rolig, energisk eller sydlig stemning? Velg tekstiler deretter.

5. Sett kronen på verket med tepper
Utetepper gir på få minutter en skikkelig oppdatering av uteplassen. Tepper har mange positive effekter på uteområdet; de skjuler et slitent underlag, forsterker ulike soner og teppedesignet vil hjelpe til å gi en spesiell stemning eller uttrykk. Ikke minst er tepper myke og gode å gå på for barbeinte føtter. Våre utetepper er laget i 100% polypropylen, et materiale som tåler vind, sol og regn. De er lysekte og tåler godt det norske klimaet.

Vi har et stort utvalg av tepper til utebruk i ulike stiler og uttrykk, se alle våre utetepper her.