Uteteppebilder inspirert av norsk natur

Årets utesortiment er fotografert på toppen av Oslo, nærmere bestemt Øvresetertjern. Vi lot oss inspirere av den vakre, norske naturen, og håper du lar deg inspirere og. Bildene er tatt av fotograf Sveinung Bråthen og stylet av oss.

VARIERT TEPPEMIKS: Sortimentets ulike teksturer og nøytrale nyanser kommer til sin rett mot den vakre treveggen på Øvresetertjern.

KLARE FOR EN KALD DUKKERT: De varme tonene harmonerer mot den frodige skogen og den værbitte planken. Badetrappen har blitt til et teppestativ. PS. Ingen tepper falt i vannet.

ENDER PÅ SVØM: Det stille vannet, refleksjoner og den velplasserte tømmerstokken fikk dekor av uteteppene Tyler. Legg merke til de fine endene på svøm i bakgrunnen. Harmoni.

STRÅ PÅ STRÅ: Det vakre sivet og de rustikke plankene passer godt til stråteksturen i Tyler. Eksotiske vibber møter norsk sommer.

DETALJFARGER FRA NATUREN: Dallas brun har et vakkert fargespill med enkelte blå og grønne striper, og passer perfekt til gresset i plankene og det blå vannet i bakgrunnen.

TEKSTUR FOR HAV OG FJELL: Unset rye er laget i PET og kan brukes både inne og ute. Fargene er laget for å passe både ved havet og fjellet, og her kommer de til sin rett ved tjernet.

OBS GRUNT VANN: Det vakre blå vannet speiler seg i himmelen og henter opp fargen til Athen i blå. Athen beige og grå går ton-i-ton med de restende fargene, mens buemønsteret hentes opp i trappen. Det er bare å ta av skoene å ta sats – eller rett og slett bare la føttende nyte det myke underlaget.

Vi håper du ble inspirert av den norske naturen, og fant tepper du liker. Scroll ned for å se flere av årets utetepper!