Våre favoritter til fjellhytta

Lunt, varmt og koselig er viktige stikkord når vi skal innrede hytta på fjellet. Her ønsker vi å skape et behagelig fristed fra hverdagen og fremheve hyttas identitet. Varme farger, klassiske mønstre og ull er favoritter på fjellet. Her har plukket frem våre fem teppefavoritter:

1. HOVDEN

Hovden er en serie tykke og gode løpere i flatvevet ull, med dekorative fryser for den riktige rustikke følelsen. Løperne finnes i et utvalg varme og dype farger, og egner seg perfekt både i gang, stue, soverom og kjøkken. Finn din favoritt blant fargene her!

Hovden mørk brun

2. SKISPOR

Vi elsker å stå på ski, og lite er så norsk som langrennssporten – for mange nordmenn er langrenn favorittrekreasjonen. Med teppedesignet Skispor er det mulig å ta med den gode følelsen av nypreppede skispor også inn i hytta. Skispor kommer i fargen lys grå. Teppet er håndtuftet hos den anerkjente produsenten Kasthall i Sverige, og er laget i 100% New Zealand-ull. Gå til produktsiden.

Skispor lys grå

3. ALPEN

Alpen er et tykt og robust teppe laget i ren og håndspunnet New Zealand-ull. Det er vevet etter en tradisjonsrik østerriksk veveteknikk, og har en rustikk og spennende overflate som skaper en unik lunhet i rommet. Alpen kommer i en rekke størrelser og kan også bestilles på mål. Se alle fargene her!

Alpen grå
Foto: Ragnar Hartvig, Eventyrlig oppussing

4. KELIM

Kelimtepper har lange tradisjoner på norske hytter. De klassiske kelimmønstrene gir en vakker rustikkhet og en tidsriktig mønsterbruk. Kelim gjør seg fint alene, eller i kombinasjon med andre kelimer, mønstre og ulike stoffer og teksturer. Se vårt utvalg av kelimtepper her.