Våre favoritter til fjellhytta

Lunt, varmt og koselig er viktige stikkord når vi skal innrede hytta på fjellet. Her ønsker vi å skape et behagelig fristed fra hverdagen og fremheve hyttas identitet. Varme farger, klassiske mønstre og ull er favoritter på fjellet. Her har plukket frem våre fem teppefavoritter:

1. COLORADO

Colorado er et flott teppe med en kraftig struktur og spennende overflate.  Teppet  er mykt og godt, og gir en deilig lunhet i rommet, samtidig som det gir varme til kalde føtter.

Colorado brun kommer i størrelsene 160×230 og 200×290.

2. MELBOURNE

Melbourne er en favoritt like mye på hytta som i hjemmet. Med sin myke ull, flotte melering og utvalg av størrelser, er det lett å finne en Melbourne som passer til de aller fleste interiører. Teppet er håndvevet i ull, og er vendbart. Trykk på bildet for å se hele serien.

Hvilken farge er din favoritt?

3. SKISPOR

Vi elsker å stå på ski, og lite er så norsk som langrennssporten – for mange nordmenn er langrenn favorittrekreasjonen. Med teppedesignet Skispor er det mulig å ta med den gode følelsen av nypreppede skispor også inn i hytta. Skispor kommer i fargen lys grå. Teppet er håndtuftet hos den anerkjente produsenten Kasthall i Sverige, og er laget i 100% New Zealand-ull. Gå til produktsiden.

Skispor lys grå

4. ALPEN

Alpen er et tykt og robust teppe laget i ren og håndspunnet New Zealand-ull. Det er vevet etter en tradisjonsrik østerriksk veveteknikk, og har en rustikk og spennende overflate som skaper en unik lunhet i rommet. Alpen kommer i en rekke størrelser og kan også bestilles på mål. Se alle fargene her!

Alpen grå
Foto: Ragnar Hartvig, Eventyrlig oppussing

5. TEIDE

Teide er den perfekte ryen for å lune opp og varme på steder med liten plass. Plasser teppet under godstolen, i gangen eller på soverommet – og få det mykt og varmt under føttene! Teide finnes i fire ulike farger.

Teide antrasitt

6. HOVDEN

Hovden er en serie tykke og gode løpere i flatvevet ull, med dekorative fryser for den riktige rustikke følelsen. Løperne finnes i et utvalg varme og dype farger, og egner seg perfekt både i gang, stue, soverom og kjøkken. Finn din favoritt blant fargene her!

Hovden mørk brun