Våre favoritter til fjellhytta

Lunt, varmt og koselig er viktige stikkord når vi skal innrede hytta på fjellet. Her ønsker vi å skape et behagelig fristed fra hverdagen og fremheve hyttas identitet. Varme farger, klassiske mønstre og ull er favoritter på fjellet. Her har plukket frem våre fem teppefavoritter:

1. HOVDEN

Hovden er en serie tykke og gode løpere i flatvevet ull, med dekorative fryser for den riktige rustikke følelsen. Løperne finnes i et utvalg varme og dype farger, og egner seg perfekt både i gang, stue, soverom og kjøkken. Finn din favoritt blant fargene her!

Hovden mørk brun

2. SKISPOR

Vi elsker å stå på ski, og lite er så norsk som langrennssporten – for mange nordmenn er langrenn favorittrekreasjonen. Med teppedesignet Skispor er det mulig å ta med den gode følelsen av nypreppede skispor også inn i hytta. Skispor kommer i fargen lys grå. Teppet er håndtuftet hos den anerkjente produsenten Kasthall i Sverige, og er laget i 100% New Zealand-ull. Gå til produktsiden.

Skispor lys grå

3. ALPEN

Alpen er et tykt og robust teppe laget i ren og håndspunnet New Zealand-ull. Det er vevet etter en tradisjonsrik østerriksk veveteknikk, og har en rustikk og spennende overflate som skaper en unik lunhet i rommet. Alpen kommer i en rekke størrelser og kan også bestilles på mål. Se alle fargene her!

Alpen grå
Foto: Ragnar Hartvig, Eventyrlig oppussing

4. KELIM

Kelimtepper har lange tradisjoner på norske hytter, og kommer nå tilbake for fullt. De klassiske kelimmønstrene gir en vakker rustikkhet og en tidsriktig mønsterbruk. Kelim gjør seg fint alene, eller i kombinasjon med andre kelimer, mønstre og ulike stoffer og teksturer. Se vårt utvalg av kelimtepper her.

Kelim 7036