Våre teppefavoritter til sommerhytta

Sommerhytta er et deilig fristed på late sommerdager. Et sted hvor vi kan slappe av, senke pulsen og nyte den vakre, norske sommeren fra A til Å. Norsk sommer betyr også varierende vær – alt fra stekende sol, svaberg og bading til sprutende regnvær, nordavind og allværsjakke.

Gode tepper på gulvet gjør hyttelivet ekstra koselig – og litt mer fleksibelt. De tar unna skitt fra tråkking inn og ut, er myke og gode for bare føtter, samtidig som de luner opp både funksjonelt og estetisk. Det er mange gode grunner til å velge tepper på sommerhytta. Her er plukket ut noen av våre favoritter.

1. LINZ

Linz er en bærekraftig rye i en kombinasjon av ull og lin. Materialkombinasjonen er optimal for å tilføre varme på kalde sommerdager og svale på varme. Den fine flatveven, kombinert med nøytrale farger og naturmaterialer, tilfører en nedtonet og autentisk estetikk som egner seg perfekt på sommerhytta. Velg mellom fargene aske, sand og grå/brun. Se alle fargene her!

Linz i fargen aske – en kledelig kombinasjon av ull og lin gjør seg flott på sommerhytta.

2. LUSAKA

Lusaka er et vakkert teppe laget i 100% jute. Det er et rustikt, men samtidig elegant teppe, som egner seg både i stuen og på soverommet. De noe stive jutefibrene gir et behagelig teppe å gå på med bare føtter. Lusaka gir rommet en følelse av sommer, sol og sydlige strøk. Les mer om Lusaka her.

Lusaka natur – jute på sitt vakreste!

3. SISAL FIN

Sisaltepper er en vinner også på hytta. Det klassiske utseende, kombinert med svalende komfort og slitestyrke, gir et teppe som varer år etter år.

Sisal fin natur – en favoritt også hytta.
Foto: TMM Produksjon, Eventyrlig Oppussing sesong 5 – Provence.

4. DALTON

Det vakre ullteppet, Dalton, har en myk og behagelig overflate av små knuter – som minner om en rullesteinsstrand. Teppet er svært godt å gå på – og ullen varmer godt på kalde dager og svaler på varme. Dalton kommer i to farger, se dem begge her.

Dalton natur/hvit som en rullesteinsstrand på gulvet. Perfekt på sjøhytta.

5. VIK

Vik er en flott rye laget i jute og resirkulert bomull fra gamle militærtelt. Vik kommer både som løpere og teppe, og i to tidriktige farger.

Vik sand egner seg like fint i gangen som på soverommet.

6. NEWPORT

Newport er et tidløst flatvevet teppe i polypropylen. Det egner seg like godt ute på terrassen som inne under sofaen eller spisebordet. Newport tåler vær, vind og vann – og kan spyles rent når det trengs. Newport kommer i fire farger.

Newport gul/grå kan brukes både inne og ute.