Våre teppefavoritter til sommerhytta

Sommerhytta er et deilig fristed på late sommerdager. Et sted hvor vi kan slappe av, senke pulsen og nyte den vakre, norske sommeren fra A til Å. Sommer i Norge betyr også varierende vær – med alt fra stekende sol, svaberg og bading til sprutende regnvær, nordavind og allværsjakke.

Gode tepper på gulvet gjør hyttelivet ekstra koselig – og litt mer fleksibelt. De tar unna skitt fra tråkking inn og ut, er myke og gode for bare føtter, samtidig som de luner opp både funksjonelt og estetisk. Det er mange gode grunner til å velge tepper på sommerhytta. Her har vi plukket ut noen av våre favoritter.

1. MATHILDE

Mathilde er et populært håndvevet teppedesign i en kombinasjon av ull, jute og bomull. Det har en klassisk goose eye vev, og kommer i et utvalg av størrelser og farger. Se alle fargene her!

Mathilde – et tidløst design i flotte farger. Finnes både som tepper og løpere.

2. NAMBI

Nambi er et stilsikkert teppe med en grov og rustikk tekstur. Det er laget i 100% jute, og har materialets vakre og naturlige lød. Teppet tilfører et snev an natur til ethvert interiør.

Nambi gir et flott innslag av natur.

3. DALTON

Det vakre ullteppet, Dalton, har en myk og behagelig overflate av små knuter – som minner om en rullesteinsstrand. Teppet er svært godt å gå på – og ullen varmer godt på kalde dager og svaler på varme. Dalton kommer i flere nøytrale toner.

Dalton natur/hvit som en rullesteinsstrand på gulvet. Perfekt på sjøhytta.

4. KORBA

Korba er en stilren og anvendelig teppeserie i 100% jute. Serien kommer i tre flotte nyanser og både som løper, teppe og i rund form.

Korba i svart. Serien finnes i flere størrelser.

5. SISAL FIN

Sisaltepper er en vinner også på hytta. Det klassiske utseende, kombinert med svalende komfort og slitestyrke, gir et teppe som varer år etter år.

Sisal fin natur – en favoritt også hytta.
Foto: TMM Produksjon, Eventyrlig Oppussing sesong 5 – Provence.

6. LUSAKA

Lusaka er et vakkert teppe laget i 100% jute. Det er et rustikt, men samtidig elegant teppe, som egner seg både i stuen og på soverommet. De noe stive jutefibrene gir et behagelig teppe å gå på med bare føtter. Lusaka gir rommet en følelse av sommer, sol og sydlige strøk. Les mer om Lusaka her.

Lusaka natur – jute på sitt vakreste!