Våre vinterfavoritter

Vinteren byr på minusgrader, kortere dager og forhåpentligvis flotte opplevelser i frisk vinterluft og strålende vintersol. Etter noen timer i kulda, er det lite som smaker bedre enn en rykende kopp kakao eller te, med et deilig og varmt ullteppe på gulvet. Derfor har vi funnet frem fem varme vinterfavoritter.

1. ALPEN

Vårt tykkeste og mest robuste ullteppe, håndvevet i håndspunnet New Zealand ull, basert på gamle østerrikske vevetradisjoner. Alpen finnes i flere farger og størrelser. Se utvalget her.

Alpen hvit: Tykt og robust ullteppe, håndvevet etter østerrikske tradisjoner.

2. RIVERSTONE

En bestselger over mange år, med sitt nordiske uttrykk og deilige myke knuter i ull. Riverstone kommer i et stort utvalg av farger og størrelser.
Se hele serien her.

Riverstone hvit: Deilige, myke knuter av ull i nordisk stil.

3. TEIDE

Teide er et flott ryeteppe i ull, i rustikk stil med dekorative frynser. Teide egner seg like godt i gangen, på soverommet eller som fotvarmer ved godstolen. Perfekt på kalde vinterdager. Teide kommer i fire utvalgte farger i størrelsen Ø100. Se alle fargene her.

Teide beige: Enkel å plassere der du trenger en varm rye på gulvet.

4. MATHILDE

Om vinteren minster naturen mange av fargene sine, og det kan være godt med noen dekorative fargeinnsalg i interiøret. Mathilde er et sommerlig teppe med flotte farger i ull og jute – og gir varme og liv til interiøret, samtidig som det varmer føttene.

Mathilde: Et fargerikt innslag som gir varme både til føtter og interiøret.

5. SKISPOR

Vinteren gir oss flotte opplevelser på ski, og med teppet Skispor kan du ta med deg følelsen av nydelige, nypreppede “trikkeskinner” inn i stuen. Skispor er et av i designene i kolleksjonen InHouse by Kasthall, og er produsert i premium New Zealand ull.

Skispor: Følelsen av nypreppede “trikkeskinner” hver eneste dag.