Få farge inn i hjemmet med et fargerikt teppe!

Ønsker du deg et mer fargerikt hjem, men kvier deg litt for å finne frem malerkosten? Har du latt deg inspirere av tidsriktige og fargerike hjem på Instagram, men er usikker på hvor du skal begynne? Da kan et fargerikt teppe være en fin og enkel løsning å starte med. Vi pleier ofte å si at den enkleste og mest effektive oppussingen av et rom er å bytte teppet – men vi vet at vi er over gjennomsnittet opptatt av tepper. Samtidig er det ikke uten grunn. Et teppe kan gjøre en stor forandring for et rom, og i løpet av minutter få et ensfarget interiør til å oppleves friskere og mer fargerikt.

Se hvordan teppet forandrer rommet.

I tillegg til å bytte teppe, er det mange andre små justeringer man kan gjøre om man ikke ønsker å forandre veggfarge og møbler: Endring av plakater/bilder på veggene, bytte pynteputer og andre tekstiler, samt små ting som stearinlys og blomster har mye å si. Farge kler farge og mønster kler mønster, så du kan starte i det små og bygge på. Ønsker du tips og råd for hvordan nnrede med mønstrede og fargerike tepper, får du det her.

Nedenfor har vi samlet et utvalg av våre favoritt-tepper med moderne farger og mønstre fra ulike designere. Teppene er håndlagde kunstverk som vil friske opp og inspirere i et hvert hjem. Velg mellom blomstermotiv, geometriske tepper og retromønster. Ta en titt i galleriet og la deg inspirere av de lekre teppene!