Frodige favoritter

Få et forfriskende og positivt blikkfang i interiøret med et av våre fargerike tepper med botanisk mønster!

Skap sommerfølelse i stuen med et friskt og fargerikt teppe med frodig mønster. Under InHouse Signatur, finner du et utvalg av design i verdensklasse. Dette er håndtuftede tepper i ny New Zealand ull – med nydelige detaljer. Nedenfor har vi hentet frem noen av våre favoritter.

En lynrask oppussing av et rom er å bytte gulvteppe. Med dette sceneskiftet endrer du raskt karakter og stil i interiøret. Hvorfor ikke gå for et ulikt teppe på sommeren og vinteren? I tillegg til å forsterke årstidene visuelt, kan man tilpasse de funksjonelle behovene til ulike sesonger. De frodige favorittene er perfekte på sommeren.

Enten du går for et sommerteppe eller helårsteppe, vil iallefall disse designene gi en fornemmelse av sommer, sol og en blomstrende natur. La deg begeistre av de vakre teppene fra InHouse Signatur!

1. SANDERSON – Rose & Peony cerise

Rose & Peony er som en herlig spasertur i en blomstrende, engelsk hage. Med sine frodige farger og vakre blomster, er Rose & Peony et design helt i tråd med Sandersons velkjente signatur.

2. HARLEQUIN – Floreale fuschia

Et svært populært design fra Harlequin. Et flott blomsterdesign i en fest av vakre fargenyanser og carvingdetaljer. Et fargerikt og frodig kunstverk på gulvet.

3. SANDERSON – Manila grønn

Et stilrent og frodig teppedesign fra Sanderson. Manila er et friskt og oppsiktsvekkende teppe med palmemotiv i et utvalg av friske grønntoner.

4. SANDERSON – Rain Forest tropical night

Et luksusriøst teppedesign fra Sanderson med intrikate detaljer og flotte farger. Rain Forest er inspirert av en frodig og duggfrisk regnskog, og teppet blir et friskt og vakkert blikkfang i rommet.

5. TED BAKER – Woodland

Et tidsriktig og populært print med tropisk motiv fra Ted Baker. De dempede fargene og den lyse bakgrunnen gjør at teppet passer godt inn i dempede og nøytrale interiører, samtidig som det frodige mønsteret blir et friskt tilskudd i rommet.

6. WEDGWOOD – Hummingbird blue

Et nydelig og luksuriøst teppedesign fra Wedgwood med vakre farger og detaljer. Hummingbird er et stilfullt design inspirert av Wedgwoods populære servise med samme navn.

Ønsker du tips til hvordan innrede med fargerike og mønstrede tepper, finner du det her!

Les vår artikkel Se hvordan teppet forandrer rommet for å se hvilken innvirkning teppet har på stilen i rommet.