TREND: Italiensk Chic

Skap en glamorøs og fresh uteplass med friske farger og mønstre, inspirert av luksuriøse, italienske sommerhus.

Moodboard: Italiensk Chic

Når solen skinner og de lange, varme kveldene lokker oss ut, er det det perfekte tidspunktet å fornye uteplassen med inspirasjon fra den italienske rivieraen. Se vårt utvalg av tepper som bringer et snev av italiensk chic til uterommet. Inspirert av den glamorøse atmosfæren i luksuriøse, italienske sommerhus, tilbyr våre kuraterte design både stil og komfort.

Orla Kiely: Giant Linear Stem seagrass

Stilen reflekterer essensen av italiensk riviera med sitt elegante formspråk, friske farger og klassiske mønstre. Våre tepper er ikke bare et praktisk valg for å skape lune og behagelige uterom, men også et statement av sofistikert stil. Teppene tilfører et touch av luksus og komfort, samtidig som de skaper en fresh og innbydende atmosfære. Ved å integrere elementer fra Middelhavet, som azurblått hav, solskinn og sitroner, fanger stilen følelsen av en avslappet, italiensk sommer.

Harlequin: Ixora emerald palm chartreuse

Teppene er ikke bare vakre å se på, men også laget for å tåle sol, vind og vann, noe som gjør dem perfekte for den norske sommeren. Med vår forpliktelse til kvalitet og design, kan du stole på at disse teppene vil forvandle ethvert uterom til et stilfullt samlingspunkt.

Signatur: La Vida multi
Saint Tropez
Athen blå
Morris & Co: Willow Boughs leafy arbor