Våre favoritter fra årets kolleksjon

Her har vi samlet våre fem favoritter fra årets kolleksjon. Favorittene gjenspeiler trender, materialer og kvaliteter i tiden. La deg inspirere!

1. FARRIS
Et stilfult teppe med organisk form i håndtuftet ull, polyester og viskose. Farris myker opp rommet og fremhever et organisk formspråk. Passer perfekt sammen med sofa og puffer i hvit bouclé. Se mer her.

2. LYNGEN BRUN
Et mykt, tykt og varmt teppe i håndtuftet ull- og polyestermiks. Lyngen er et lunt og godt teppe, med fin glans og slitestyrke. Det finnes i fargene brun og hvit. Se fargene her.

3. CHARLES LAVENDEL
Vårt populære teppe i silkemyk og glansfull Tencel i en delikat og dempet lavendeltone, som er helt i tråd med trendene. Fargen lar seg fint kombinere med mange ulike farger og stiler, og er et sofistikert innslag. Se hele serien her.

4. PAROS MULTI
Paros er et stilsikkert teppe med vakkert, abstrakt mønster og svært enkelt vedlikehold. Paros egner seg godt til mange ulike farger og stiler, og finnes også som rundt teppe. Se Paros her.

5. KUDO
Et rustikt og moderne teppe i bærekraftig og slitesterk jute, med dekorative frynser. Kudo har en flott fargekombinasjon og et tidsriktig abstrakt mønster. Egner seg godt både i oppholdsrom og på barnerommet. Les mer om Kudo her.